23-02-06

Zondag 19 februari Geel-Bel

In de nacht van vijdag op zaterdag had Kian een serieuse griepaanval en bijgevolg was er van slapen niet veel in gekomen en was ik zaterdag niet echt in the mood om te gaan wandelen. Bijgevolg vertrok ik zondagvoormiddag naar Geel-Bel. Ik was er nog nooit geweest en mijn keuze tussen daar en Bokrijk draaide dus uit in het voordeel van de Bavostappers uit Zittaart. Bij aankomst bleek het een overrompeling van je welste te zijn. Auto's stonden overal geparkeerd en op plaatsen waar nog geen auto's stonden, waren de plaatselijke bewoners paraat om je duidelijk te maken dat je er niet mocht parkeren. Bij sommige ontbrak enkel nog een deegrol of een bezemsteel. Amai, wat een triestige en onbeschofte mensen wonen er in dat dorp. De wandeling zelf dan. Deze was gelukkig geheel het tegenovergestelde van het dorp. Ik wist niet dat er in en om Geel zoveel bos en groen te zien was. Wegens tijdsgebrek was ik vertrokken voor 13km. En ik denk niet dat ik, buiten een beetje in het dorp aan de controle en aan de start, veel op verharde wegen heb gelopen. We gingen door bossen en velden en doordat het weer zeer goed meeviel, begon ik zowaar te zweten. Gelukkig had ik het een beetje voorzien en was ik niet te dik aan, terwijl er nog steeds mensen met dikke mutsen en sjaals rondliepen, was ik aan het overwegen om mijn trainingsvest uit te doen. Na een 1u45 kwam ik terug aan in de vertrekzaal om dadelijk mijn weg naar huis aan te vatten aangezien we 's namiddags naar vrienden moesten. Deze wandeling geef ik zeker een 9 op 10 maar het dorp Geel-Bel is het meest onbeschofte en onvriendelijkste dorp dat ik ooit heb bezocht. Groeten.

20:15 Gepost door Jurgen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Bel Bel is een heel mooie bosrijke wandelomgeving weet ik uit ervaring. Spijtig genoeg is je ervaring met de lokale bevolking minder bevallen, maar zou dat ook niet komen omdat vele wandelaars hun auto's zo dicht mogelijk tegen de startplaats willen parkeren en daardoor nogal wat overlast bezorgen? In dat geval kan ik de mensen soms wel begrijpen, en onbeschofterikken kom je overal tegen. Gelukkig heeft de wandeling je wel goed bevallen, leuk om horen. Trouwens ik ben een vaste Dodentochtwandelaar, voor mij elk jaar de topper!

Gepost door: Dirk | 26-02-06

Onbeschoft????? Onbeschofte, triestige mensen?????? Als trotse Bellenaar kan ik met 100 % zeggen dat er in Bel allemaal vriendelijke mensen wonen!
Misschien zijt gij de onbeschofterik!! ga volgende keer maar ergens anders wandelen!

Gepost door: 3zzz | 17-03-06

Bel na één bezoekje op een overbevolkte dag in Bel heb jij besloten dat alle mensen in bel triestig en onbeschoft zijn ?? En dan nog gaan verspreiden ook ,terwijl de mensen die de echte bellenaars kennen weten wel beter en kunnen er geen kwaad woord over zeggen. beunhaas

Gepost door: Bel fan | 17-03-06

zielig

Gepost door: bel | 20-07-10

De commentaren zijn gesloten.