29-12-05

29 december in Oostham

Na een ijskoude nacht hadden ik en pa afgesproken om te gaan wandelen in Oostham. Plaats van het gebeuren was het Kristoffelheem. Na de inschrijving gingen we dadelijk op pad voor een tochtje van 10km. We vertrokken via het centrum maar algauw gingen we over rustige wegen en door bossen. Ondanks de koude temperaturen (ongeveer -3°) was het zeer aangenaam wandelweer. Het parcours was op sommige plaatsen zeer glad maar aangezien dat te verwachten was, bleven valpartijen uit. De hele wandeling ging over paden en wegen die mij nog niet echt bekend waren en ik was dus aangenaam verrrast. Na stevig te hebben doorgestapt, kwamen we aan na een klein uurtje en twintig minuten. Ik vond het een zeer mooie wandeling met mooie winternatuur. Misschien ga ik zaterdag nog naar Hechtel maar dat zal van het weer afhangen. Gegroet

14:15 Gepost door Jurgen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Valpartij Allereerst de beste wensen voor 2006.
Er moest er eens van komen, op de laatste kilometers op de grenzeloze tocht (lommel) op 28/12 heb ik de grond van dichtbij bekeken. Nu, 5/1, heb ik nog steeds last van een klein verdikking in mijn hand.
De volgende dagen ga ik mijn webspace een beetje up-to-date maken, met de foto's van de laatste tochten, helaas heb ik geen foto van de valpartij ;-)

Gepost door: Kathleen | 05-01-06

De commentaren zijn gesloten.