24-03-05

Nog eens 5 minuten tijd.

Hallo, ik heb weer eens 5 minuten tijd voor een berichtje te zetten. De wandeling van Paul Gerard een paar weken terug was zeer goed meegevallen. Door omstandigheden kon ik pas om kwart voor 3 vertrekken maar heb dan toch nog de 20km gedaan. Ze was zeer mooi. Ik ben dan wel uit de streek maar ik was toch weer aangenaam verrast. En na een klein 3 uurkes was ik weer binnen. De dinsdag daarna ben ik met Kian in de buggy de 10km gaan doen in Hechtel. Ook hier was het parcours een meevaller en ook het goede weer heeft er voor gezorgd dat ik een fijne papa-zoon voormiddag had. Allez, ik ben zien want nu heeft mijn zoon honger. Daag.

12:07 Gepost door Jurgen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-03-05

Niet geweest

Hallo, het is er dit weekend niet van gekomen om te gaan wandelen. Reden? Wel ik heb sinds een paar dagen een spierontsteking in mijn borst en ademen doet zelfs pijn. En aangezien ik morgen moet gaan werken heb ik er voor geopteerd om er toch maar voor te zorgen dat ik morgen kan gaan werken. Ik zal mijn schade wil inhalen. Volgende week zaterdag is het wandelen van onze club en er is mij gevraagd een verslag te maken van de wandeling. Dus daar ga ik zeker naartoe. Het zal wel vroeg worden want ik moet snamiddags gaan werken. Maar ja, ik ga anders ook vroeg op pad. Allez, tot in de week dan maar zeker?? Jurgen

11:20 Gepost door Jurgen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-03-05

Hallo, hier zijn we weer.

Hallo, het is een tijdje geleden dat ik nog iets van mij heb laten horen. Maar we zijn er nog. Met het wandelen gaat het weer wat beter. In overleg met mijn vrouw zijn we tot de conclusie gekomen dat ik toch graag lange afstanden wandel en dat ze dat dan ook niet erg vind. Ik ga dus dit jaar proberen de Harten-5 tochten en de Gordel van de Kempen te voltooien. Dit zijn 2 reeksen van 5 wandelingen van elk 50km. Ondertussen heb ik van elke reeks al een tocht beëindigd. De harten-5 tocht in Lummen was door echt hondenweer en we moesten de hele tocht regen en modder trotseren maar ik wist toch de tocht te voltooien na 7,5u. De Gordel van de Kempen tocht in Zoersel was er dan weer van ijs en sneeuw. Die dag heb ik alles over me gehad, varierend van regen tot hagel tot sneeuw. Sommige paden waren veranderd in beken en ook de modder was nooit veraf. Ook bij deze tocht was ik binnen na 7,5u. Ik weet wel dat sommige onder jullie dit niet meer wandelen noemen maar wanneer ik begin te wandelen dan kom in na een paar km in een ritme en dan blijf ik gaan tegen dit tempo en blijkbaar ligt dit tempo rond de 7km/u. De eerlijkheid gebied mij wel te zeggen dat ik niet vaak iets drink op controleposten en dat ik eet terwijl ik wandel. De reden? Ik ben toch steeds alleen dus of ik nu eet alleen aan een tafeltje in de controlepost of terwijl ik wandel is voor mij geen verschil. Allez, ik ga jullie laten. Ik heb op dit moment wat last van de griep maar ik hoop dit weekend toch ergens te kunnen gaan wandelen. Waarschijlijk zaterdag in Bokrijk. Tot dan??

20:24 Gepost door Jurgen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |